Hae
Carita Pesonen

Se antaa paljon enemmän kuin ottaa

Hyväntekeväisyyskohteita on monia ja pienellä panostuksella voit vaikuttaa suuresti toisen hyvinvointiin, onnellisuuteen sekä elämään. Miltä kuulostaisi pienen lapsen ilahduttaminen ja toiveen täyttäminen jouluna? Päätin tänä vuonna ilahduttaa pienen tytön ja pojan joulua osallistumalla joulupuu -keräykseen omalla paikkakunnallani. Lapset ja eläimet ovat aina olleet minulle itselleni lähellä sydäntä ja tärkein auttamisen kohde.

Omassa lapsuudessani olen saanut kokea ikimuistoisia ja lahjojen täyteisiä jouluja, sekä pitänyt liiankin itsestään selvyytenä että toivomani lahjat odottavat jouluaattona kuusen alla kauniisti paketoituna. Miksi en nyt ilahduttaisi sellaisia lapsia joille lahjatoiveiden täyttyminen ei ole itsestään selvyys, jos minulla kerran on mahdollisuus auttaa. Se että tänään muiden asioiden ohella poikkesin ostoksille BR -lelukauppaan ja kiikutin lahjat läheiseen joulupuu -keräyspisteeseen toi minulle hyvää joulumieltä. Auttaminen on aina ihana asia ja varsinkin tällaisessa tapauksessa joissa tietää minne ja kenelle lahjat menevät.

IMG_8804

”Joulupuu -keräys on hyväntekeväisyysprojekti, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähäosaisille lapsille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman lahjoja. Tavoitteena on saada ihmiset kantamaan vastuuta yhteisöllisesti ja herättää keskustelua lapsista huolehtimisesta. Toiveena olisi, että projektin myötä ihmiset tiedostaisivat paremmin oman lähiympäristönsä tarpeet ja miettisivät mitä voivat tehdä muiden auttamiseksi. Joulupuu on vaivaton tapa auttaa ja antaa oma panoksensa lasten auttamiseksi.”

Tehdään yhdessä hyvää ja annetaan lapsille ikimuistoinen joulu. Auttamiseen riittää pieni ele ja se antaa paljon enemmän kuin ottaa.
♥Carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *