Hae
Carita Pesonen

10 things about me

Täydellisen epätäydellinen. Näin viikonlopun kunniaksi ajattelin kertoa 10 asiaa minusta joita ette varmasti vielä tienneet… Want to be happy? Just be yourself.

1. Aamutorkku – iltavirkku. En osaa käydä iltaisin ajoissa nukkumaan, vaikka kuinka yrittäisin niin nukkumaan meno venähtää aina yömyöhään. Harrastan joka ikinen aamu torkuttamista. Harvoin itse asiassa edes herään ensimmäisiin herätyskellon hälytyksiin. En voisi kuvitellakaan pinkaisevani ylös sängystä heti herätyskellon soitua vaan mun jokaiseen aamuun kuuluu mahdollisimman pitkään torkuttaminen – kuulostaa ärsyttävältä vai mitä?

2. En ole juonut alkoholia 1,5 vuoteen tippaakaan. Ei vaan yksinkertaisesti ole tehnyt mieli ja mulla on hyvin hauskaa aina ilmankin. Juomattomuus ei mitenkään estä mua käymästä ulkona ”juhlimassa” frendien kanssa, hauskaa on silti vaikka tilaisin koko illan Coca Colaa tai vettä. Voin muuten sanoa että kyllä on huippua baari-illan jälkeen herätä aamulla virkeänä ja suunnata salille treenaamaan.

3. Rakastan kenkiä. Sen varmasti tietääkin moni ennestään, mutta se että mulla löytyy kotonta lähemmäs 100 paria kenkiä on sitten toinen juttu…

4. Muistan vielä vuosi sitten vannoneeni etten varmasti koskaan käytä mitään snapchattia – toisin taisi käydä, sillä nykyään oon ihan koukussa.

5. Inhoan myöhästymistä. Kuitenkin itse oon lähes aina myöhässä perheen ja kavereiden kanssa sovituista tapaamisista eikä kyse ole yleensä ihan muutamista minuuteista vaan mua saattaa joutua odottamaan pidempää kuin hetken – onneksi kaikki mun läheiset ihmiset osaa jo varautua tähän. Toisaalta mistään tärkeistä tapaamisista en myöhästy koskaan, vaan silloin olen aina ajoissa paikalla.

6. Ensimmäinen työni oli myyntineuvottellija (puhelinmyyjä), jonka aloitin ollessani 15-vuotias.

7. En osaa elää hetkessä, vaan suunnittelen elämää jo paljon pidemmälle.

8. Ajattelen aina edellisen aterian nautittua, koska ja mitä syön seuraavaksi. Toisaalta ihan hyvä, koska oltuani pitkän aikaa syömättä minusta tulee helposti kiukkuinen.

9. Mulla on hyvin korkea työmoraali. Oon 5 vuoden aikana ollut tasan yhden päivän pois duunista sairastumisen takia.

10. Oon perfektionisti. Asetan itselleni tavoitteita ja pyrin täydellisyyteen. Jo ala-asteelta lähtien muistan kirjoittaneeni usean kerran esitelmiä ja tehtäviä uudelleen vain sen takia koska saatoin olla tyytymätön tekstin ulkonäköön. Sama nykyään, sillä oon niin pikku tarkka että asiat tehdään tarvittaessa moneen kertaa jotta olen täysin tyytyväinen lopputulokseen.

944F0EA1-08A1-4D61-A1F4-8637C0DA7363

Ihanaa viikonloppua!
Carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *