Hae
Carita Pesonen

Enemmän aikaa ja vähemmän kiirettä?

Moikka ja ihanaa marraskuuta!

Huhh, kuinka kiire viikko ja viikonloppu takana, sen takia blogissa on viimeisen viikon pidellyt hiljaista sillä töiden puolesta hiljaista ei ole todellakaan ollut. Siihen päälle vielä treenit, ystäviä, Skiexpo, Halloween, töitä ja lisää töitä… Jokohan sitä olisi vapaapäivän ansainnut?

Mun viikonloppu tosiaan vierähti melko makeissa tunnelmissa Helsingin messukeskuksessa Skiexpoilla. Olin duunissa Rukan ständillä jossa messukävijöille tarjottiin ”lumihattaroita” ja toivotettiin tervetulleeksi Rukalle. Kaikista siistein juttu taisi olla hattaroihin kiinnitettävät Ruka tarrat jotka oli myös tarkoitettu syötäväksi, ihan mielettömän hyvä idea! Lähes tauotta 3 pitkää päivää duunia ja reilut 3000 tehtyä hattaraa takana, huikee fiilis ja voi hyvillä mielin olla taas kerran tyytyväinen itseensä ja omaan työsuoritukseen.

4D952A0C-6B29-48DD-A71B-1F5E103E44C1

Hattara on syy siihen minkä takia käyn kerran kesässä huvipuistossa, ei ne laitteet mua kiinnosta koska voin helposti pahoin mut joka kesä on vähintään se yksi (mielellään Linnanmäen) hattara saatava. Arvatkaa vaan montako hattaraa söin expoilla? EN YHTÄKÄÄN! Tuli tehtyä niin ahkerasti muille hattaroita että sain messujen väliset yöt nähdä tarpeeksi makeita unia ja puhuin jopa unissani siskolleni hattaroista!

Perjantain duunipäivän jälkeen treffasin vasta piakkoin Helsinkiin muuttaneen hyvän ystäväni, jonka kanssa käytiin Pjazza nimisessä ravintolassa pizzalla ja vaihtamassa kuulumisia. Oli muuten hyvää ruokaa sekä mukavan rento ja silti tyylikäs ravintola.

B393863F-C332-4F3C-9B8D-0ADB3E7518BA

Samalle viikonlopulle sattui myös sopivasti Halloween, jonka juhliminen on viime vuosina yleistynyt täällä Suomessakin. Vietettiin rakkaan siskoni kanssa töiden takia viikonloppu Helsingissä, joten päätettiin tietysti illalla lähteä ulos viettämään Halloweenia, väsymyksestä huolimatta. Oltiin unohdettu kokonaan pakata naamiaisasut mukaan ja kaupoille ei enää kerennyt joten piti soveltaa ja leikkiä vähän niillä muutamilla meikeillä mitä oli mukana. Aika oli rajallinen ja meidän teema ei välttämättä ollut niin Halloween tyylinen mutta yrittänyttä ei laiteta. Glitter pikkumusta ja vähän kasvomaalausta, toimii aina! Törmättiin kaupungilla toinen toistaan siistimpiin asuihin, hienoa miten monet olivat jaksaneet panostaa asuihinsa!

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä kerkesin sunnuntaina suunnata Itiksen Bik Bok myymälään pikaisille ostoksille. Bik Bok on se vaatekauppa mikä ei koskaan petä, aina löytyy ostettavaa. Varmaan lähes puolet mun vaatekaapin sisällöstä on hankittu kyseisistä liikkeistä. Tällä kertaa kuvassa oleva kultainen mekko oli ihan lemppari löytö, jolle varmasti tulee käyttöä tuleviin pikkujouluihin ja juhliin.

IMG_7873

Miten teidän marraskuu on alkanut? Tuliko juhlittua Halloweenia?

-Carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *