Hae
Carita Pesonen

Arjen timantteja

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Viikonloppu vietettiin taas Helsingissä, eikä reissut tunnu vähenevän vaan lähes joka viikolle löytyy menoa sinne suuntaan, tiedossa on duunia, kuvauksia, juhlia ja pikkujouluja. Rakastan työtäni mutta välillä on hyvä antaa aikaa vaan itselleen, kaiken lisäksi edessä on pari työntäyteistä viikkoa joten vapaapäivistä on turha haaveilla hetkeen.

Viime viikonloppuna sain kuitenkin hyvin poikkeuksellisesti viettää muutaman vapaapäivän työnteosta. Käytiin Helsingissä dinnerillä Kin Sushissa, kahvilla Starbucksilla ja ostoksilla Vantaan Jumbossa. Kaupoissa on tällä hetkellä laajat valikoimat juhla- ja pikkujouluvaatetta, joten tarttuihan sieltä mukaan jotakin tulevia juhlia varten.

007A937E-84E3-4821-AB24-ABC181955234

Viime viikon kohokohta oli kuitenkin ehdottomasti 3 viikon treenitauon päättäminen ja sain raahattua itseni sunnuntaina salille. Kieltämättä noin pitkän ajan treenaamattomuus alkoi jo tuntua ja teki todella hyvää saada itsensä taas liikkeelle. Ihan huippu fiilis treenin jälkeen vaikka painojen kanssa oli vähän hakemista ja jaksaminen ei välttämättä ollut samaa tasoa kuin säännöllisesti treenatessa ilman turhia taukoja.

3FEF53B0-6650-457E-85A7-2F8FA9795341

Päätin samalla testata Scitec Nutritionilta saatuja näytteitä lisäravinteista. BCAA Xpress (vapaassa muodossa olevat aminohapot on eduksi treenin yhteydessä, se imeytyy nopeasti ja on lihasten käytettävissä välittömästi nauttimisen jälkeen). Tämä raikkaan omenan makuinen juoma maistui hyvin treenin aikana.

Treenin jälkeen palautuksena 100% Whey Protein Professional Chocolate Hazelnut joka sekoittuu hyvin veteen mutta tuotteen keinotekoinen pähkinänmaku ei ole niin kovin miellyttävä. Meinaan kuitenkin vielä antaa tälle tuotteelle mahdollisuuden ja testata muita makuja joita on yli 20 erilaista. Ei tämä kuitenkaan huonoimmasta päästä ollut, on sitä kamalampiakin tullut juotua. Miksi ihmeessä sanat palautusjuoma ja hyvänmakuinen ei vaan mahdu samaan lauseeseen. On tullut testattua useita vaihtoehtoja, mutta ei vaan ole löytynyt sellaista minkä saisi kurkusta alas ilman huonoa oloa. Ymmärrän toki että se maku ei ole näissä tärkein asia mutta taidan epätoivoisesti kääntyä perinteisen banaanin puoleen. Jos jollakin on suositella hyvää palautusjuomaa niin kertokaa ihmeessä! Onko Scitec Nutrition teille ennestään tuttu? Jos olet käyttänyt 100% Whey Protein Professional tuotetta ennen niin mikä on ollut sun lemppari maku?

IMG_7675

Sporttista viikkoa!

-Carita

 

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Starnutritionin whey-80 vadelma on tähän mennessä ainoa mikä menee ilman itsensä tsemppaamista alas.

    • Carita Pesonen kirjoitti:

      Kiitos vinkistä! Tuo maku on Starnutritionilta jäänyt maistamatta joten pitää tutustua tarkemmin tuotteeseen ja ottaa kokeiluun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *