Hae
Carita Pesonen

I love me – Love yourself

Helsingin messukeskus täynnä kauneutta, terveyttä ja muotia. Kyseessä on Pohjois-Euroopan suurin terveys- ja kauneusalan messutapahtuma. Lauantaina ajateltiin käydä tutustumassa tämän vuoden I love me -messujen tarjontaan eikä todellakaan tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Niin tänä kuin aikaisempinakin vuosina odotukset täyttyivät ja voisin sanoa että näiltä messuilta löytyy jokaiselle varmasti jotakin, toisin sanoen aivan huippu messupäivä takana!

Tapahtumassa on mukana todella monipuolisesti eri alojen yrityksiä. Suurin osa omasta ajasta kului kauneus- ja terveysmessujen puolella. Tarjolla oli erilaisia terveellisiä maistiaisia, hyvinvoinnista kiinnostuneille eri brändien superfoodeja, terveellisiä herkkuja ja henkilökohtaisia vinkkejä hyvinvointiin. Kauneusmessut puolestaan tarjosivat huippu tarjouksia kosmetiikasta, ihon- ja hiustenhoito tuotteista. Paikan päällä oli mahdollista hemmotella itseään kauneushoidoilla ja ostoksilla.

F2692CBF-2C35-4BDA-B19D-85D5E13186E4

Rakastan kaikkea keuneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää sekä oman ammattini puolesta koen että tälläiset tapahtumat pitävät hyvin ajantasalla uusista trendeistä. Saavuttiin messuille heti aamusta ovien avautuessa, eikä aikaakaan kun hallit täyttyivät muistakin innokkaista kävijöistä. Esillä oli useita uusia tuotteita jotka lanseerattiin messuilla ja löytyvät tavarataloista vasta myöhemmin syksyllä.

Jungle juice bar osastolta noudettiin Green frog smoothiet (mango, päärynä, lime, lehtikaali, minttu, omenamehu) raikas ja piristävä makuelämys. Cocovin osastolla maisteltiin minttu-suklaa pakuriteetä ja tehtiin herkullisia ostoksia. Löysin myös messuilta ihanat nilkkurit jotka tietenkin oli pakko hankkia täydentämään kenkäkokoelmaani – oon ihan hulluna kenkiin ja sen puolesta olen tyytyväinen jokaisesta vuodenajasta, jolloin erilaisille kengille löytyy käyttöä.

IMG_7394

IMG_7427

Messupäivän jälkeen suunnattiin Linnanmäen Valokarnevaaliin fiilistelemään lauantai-iltaa. Paikalle oli päättänyt saapua moni muukin sillä tungosta ja jonottelua tuntui riittävän. Kiireinen mutta sitäkin mukavampi viikonloppu takana. Toivottavasti muidenkin viikonloppu kului mukavasti ja muutkin messuilla käyneet saivat vastinetta odotuksilleen, jos et tänä vuonna messuilla käynyt niin suosittelen lämpimästi ensi vuonna harkitsemaan siellä poikkeamista.

IMG_7398

Love yourself and the rest will follow
-Carita

Yksi kommentti

  1. Elhadj kirjoitti:

    Itse olen huomannut ette4 hyve4 tapa olla enemme4n le4sne4 ja ele4e4 hktseese4 on rutiineista poikkeaminen. Jos tekee joka pe4ive4 samat asiat samaan aikaan, samassa paikassa ja samalla tavalla ele4e4 tavallaan autopilotilla, jolloin kaikki pe4ive4t ja hetket muistuttavat toisiaan, ja yhte4kkie4 on mennyt pe4ivie4, viikkoja, vuosia ilman ette4 on huomannutkaan. Nykye4e4n pyrin poikkeamaan rutiinista useammin, jolloin saan uusia kokemuksia ja pe4ive4ste4 je4e4 oikeasti jonkinlainen muistije4lki. Sitten kun -ajattelu on myf6s hyvin vaarallista, pite4e4 ele4e4 nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *