Hae
Carita Pesonen

Väsynyt mutta onnellinen

Väsynyt mutta onnellinen – lyhyt ja erittäin osuva kuvaus tämän aamuisista ajatuksista viikonlopun jälkeen. Motivaatio treenaamiseen on näin syksyn kiireiden keskelle ollut hieman hukassa. Arkena on helpompi noudattaa tietynlaista säännöllistä treenaamista ja kurinalaisuutta kun taas viikonloput on puolestaan vietetty rennommissa tunnelmissa levänneenä, syöden hyvin ja rentoutuen.

Sunnuntaibrunssi Helsingin Rastilan kartanossa kruunasi viime viikonlopun. Tarjolla oli runsas salaatti- ja jälkiruokapöytä taivaallisen suklaakakun ja itsetehtyjen vohveleiden kera. Mulla iski heti ensimmäisenä silmään Nutella purkit – niin suklaista ja hyvää ettei siitä voi olla pitämättä.

 

IMG_6994

IMG_6995

 

Tällä hetkellä en noudata mitään tiukkaa ruokavaliota ja olen pitänyt kerran viikossa (viikonloppuna) päivän jolloin saan hyvällä omallatunnolla ”herkutella” tai syödä mitä mieli on tehnyt. Panostan mielelläni arkena puhtaaseen ja terveelliseen ruokaan sekä pyrin tekemään kaikki ruoat alusta loppuun kokonaan itse – näin tietää tarkalleen mitä kaikkea ruoka sisältää. Kokoan ateriat huolehtien hiilihydraattien, proteiinin, kuitujen ja rasvan riittävästä ja tasapainoisesta saannista. Huomaan ainakin itse merkityksen sillä miten puhdas ja terveellinen ruoka vaikuttaa omaan jaksamiseen ja energisyyteen.

Työntäyteinen viikko tiedossa lauantaihin saakka ja sunnuntaina Nordic Fitness Expoille, Lahden messukeskukseen hakemaan lisää motivaatiota tuleviin treeneihin. Huippua päästä seuraamaan ensimmäistä kertaa kisoja paikan päällä – jännityksellä odotan tapahtuman jälkeisiä ajatuksia ja fiiliksiä.

 

Energistä alkavaa viikkoa

-Carita

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *