Hae
Carita Pesonen

Fall in love with Autumn

Tämän viikon ja koleiden aamujen perustellaa voin vihdoin todeta että syksy on saapunut. Voin kuitenkin rehellisesti sanoa että syksy on ihanaa aikaa. Mikä olisikaan parempaa kuin tunnelmalliset syysillat kotona kynttilän valossa, käpertyen viltin alle hyvän tv-sarjan tai leffan ääreen – kuulostaa melko täydelliseltä ainakin mun mielestä. Tosiaan jos palataan tähän aamuun niin pipolle ja lämpimille ulkovaatteille oli jo käyttöä lenkille lähtiessä, oikea säänmukainen pukeutuminen vaikuttaa omaan mukavuuteen, joten ei muuta kuin lämmintä vaatetta ylle. Syyskuu vierähti super nopeasti lämpimien syyspäivien merkeissä joten nyt on aika ottaa lokakuun viilenevät ja pimenevät illat vastaan iloisin mielin. Aika tuntuu menevän kuin siivillä ja oon tänä vuonna yllättänyt jopa itseni ja tehnyt jo ensimmäiset joululahjaostokset – siis minä joka tavallisesti vielä aatonaattona ja hyvällä tuurilla aattoaamuna juoksee kauppakeskuksissa viime hetken lahjaostokset mielessä.

IMG_6807

Viime viikonloppua tosiaan vietettiin Helsingissä ravintolaillan merkeissä josta jo viime postauksessa kerroinkin, mutta taisin jättää mainitsematta mitä muuta päivään mahtui – tietysti shoppailua. Oon ihan myyty kaikille ihanille syysvaatteille joita kaupat ovat pullollaan. Asupaniikista ei ole tietoakaan näillä syyssuosikki vaatteilla; lämpimät neuleet, ponchot, kaulahuivit, nilkkurit ja ylipolvensaappaat, I’m in love! Voi huoletta piilottaa kesävaatteet (joille ei kyllä käyttöä tänä kesänä pahemmin ollut) ja tehdä tilaa vaatekaappiin ihanille uutuuksille.

IMG_6748

Tuleva viikonloppu vierähtää taas Helsingin suunnalla, tällä kertaa nauttien ihanien ystävien seurasta juhlien ja tupareiden merkeissä. Täydellistä rentoutumista ja tasapainoa kiireen keskelle.

Rentouttavaa viikonloppua<3
-Carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *