Hae
Carita Pesonen

Tervetuloa syksy ja uudet haasteet!

Niin jännittävää ja super kivaa olla vihdoin täällä! Mulla on jo pitkään ollut ajatuksissa oman blogin kirjoittaminen ja kun mulle tarjottiin sitä mahdollisuutta että aloittaisin blogaamisen tällä sivustolla en millään voinut tietenkään kieltäytyä. Rakastanhan uusia haasteita ja tavoitteita täytyy aina olla sillä haluan edetä elämässäni sen sijaan että junnaisin paikoillaan se ei ole yhtään mun tyylistä. Mulla on aina monta rautaa tulessa ja suunnitelmia tulevaisuudelle tuntuu riittävän. Näin alkuun esittelisin hieman itseäni ja sitä minkälaiseen blogiin olette tulleet.

Olen 24-vuotias yrittäjä joka työskentelee päätoimisesti parturi-kampaajana sekä siinä ohella mallina ja promoottorina. Rakastan kaikkea sitä työtä mitä teen sillä suurin osa työstäni painottuu kauneusalalle joka on kiinnostanut minua ihan pikkutytöstä lähtien. Olen intohimoinen shoppailija joka rakastaa viettää aikaa kaupoilla (entäs nettikaupat) ja tehdä ostoksia, siihen en varmasti koskaan kyllästy (huippu hyvä fiilis tehdä uusia hankintoja, se on rakkautta ja huvinsa kullakin!) Haluan blogilla motivoida ja inspiroida lukijoita panostamaan omaan elämäänsä ja hyvinvointiinsa, tekemään niitä juttuja joita rakastaa ja olemaan aidosti sekä rehellisesti oma itsensä.


Treenaamisesta ja terveellisistä elämäntavoista on tullut mulle viime vuosina entistä tärkeämpiä asioita. Aloitin tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun syksyllä 2014 tähtäimessä Miss Suomi 2015 -kilpailu ja kiinteämpi vartalo. Kilpailun kärki kolmikkoon en sijoittunut mutta oli ikimuistoinen ja ainutlaatuinen kokemus olla mukana finaali kymmenikössä muiden upeiden tyttöjen kanssa. Kuukauden kestävä Miss Suomi kiertue on ehdottomasti yksi upeimpia kokemuksia elämässäni. Tärkeintä on että elää täysillä ja uskaltaa rohkeasti tavoitella unelmiaan. Tällä hetkellä sporttailen ihan oman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ilman sen suurempia tavoitteita eli toisin sanoen siitä on tullut elämäntapa josta nautin.

Täällä pääsette seuraamaan monipuolisesti niin arkeani kuin ajatuksiani sekä rakkautta kauneudenhoitoon, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, muotiin ja tietysti treenaamiseen kuntosalilla. Myös instagramissa pääset seuraamaan minua @caritapesonen

Tervetuloa blogini pariin ja ihanaa syksyn alkua! <3

-Carita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *